mvf Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Witam po dłuższym staniu odpaliłem omegę i po nagrzaniu zgasła i już nie chodziła na biegu jałowym (po prostu gasła) więc odłączyłem przepływke i na jałowym chodziła ładnie a po podpięciu przepływki na odpalonym zaraz zgasła. Czy to bardziej uszkodzenie przepływki czy szczelnosc w dolocie? zrobiłem dumpa z livedaty i wartość przepływki dochodzi do 50kg na jałowym.. a tutaj cały dump (w 24 sekundzie podłączyłem przepływke a w 30 sek już zgasła) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Najprościej chyba podmienić przepływke. Gdyby nieszczelność byłą duża to byłoby raczej słychać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 A krokowy sprawdzałeś? Reakcje na odłączanie/podłączanie kostki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted March 26, 2017 Author Share Posted March 26, 2017 Sory zapomniałem napisać kolega który mi pomagał skręcać założył przepływkę na odwrót. Aż dziw bo na zimnym ladnie obroty trzymała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Sory zapomniałem napisać kolega który mi pomagał skręcać założył przepływkę na odwrót. Aż dziw bo na zimnym ladnie obroty trzymała. Hehehe. Kolega powiadasz fajnie że problem rozwiązany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 No kolegaq ;d co niby ja zle??? xDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts