Sewerin Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Może to banalne ale macie jakieś sprawdzone uchwyty na kubki/napoje do Omegi? W mojej jedwabistej Omedze Elegance jedyny uchwyt na kubek/napój jest w podłokietniku. Nie ma opcji by tam trzymać napój w trasie...Mam tam kurde łokieć;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 pisz do @Lipa on ma elegancki i sprawdzony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 http://forum.omegaelite.pl/gallery/278_15_03_17_10_29_16.jpeg[/img] Uchwyt a nawet dwa na napoje już mam. Inne dyndające na nawiewach nie wchodzą w grę. Te są bardzo wygodne. Wchodzą dwa napoje ,dwa długopisy a w środek okulary czy komóra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdankovy Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Skąd taki bajer masz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorwat Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Do dostania na allegro. Jakby co, mam taki na sprzedaż. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 W ałdi 2 s tyłu 1 s przodu Ja też mam jeden z przodu pod podlokietnikiem kolo ręcznego, w tylnych drzwiach po jednym i w trzecim rzędzie tez po jednym a dodatkowo w tylnym środkowym fotelu jak go złoże to są dodatkowe dwa w sumie siedem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Ja mam dwa na środku i miejsca w lodowce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 no Graba szlaufisko rozłożył wszystkich na łopatki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 No dobra, a wrzućcie zdjęcie, jak to wygląda po montażu. Pamiętajta szlaufy, bez foto się nie liczy Po montażu kubków w uchwycie do kubków? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 No dobra, a wrzućcie zdjęcie, jak to wygląda po montażu. Pamiętajta szlaufy, bez foto się nie liczy Po montażu kubków w uchwycie do kubków? Nie, ten zasobnik do kubków po montażu, niekoniecznie kubki Aaa ;-) No to wygląda jak na foto co dodałem na początku. Wsadzasz i masz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 Aaa, ze zdjęcia wyłapałem, że są po prostu położone na siedzeniu Tak to wygląda przed wsunięciem koło fotela. Koszt na Allegro 15zł +wysyłka Były też ostatnio w jakimś markecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 @UniqueTM odezwał sie czyścioszek! Od tygodnia skarpetki w dużym pokoju leżą! Pfff... Hahahha, widze z pewne aspekty waszego życia prywatnego nam nie umkną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 digi mozesz mi zmierzyc wysokosc i szerokosc tego elementu na ktorym jest to logo kubka ? moze bys probowal tow podlokietnik zaadotowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 mozna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicwojtek Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 hej macie zdjęcia uchwytów tych na kubek? bo nie widać nic już tutaj szukam do BFL z przodu. skąd braliście? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 W wersji Europejskiej oczywiście sie nie postarali ... Ostatnio temat poruszany był na jednym portalu i od beemek nawet ciekawie wygląda opcja . Bo zostaje rzeźba w podłokietnik lub jakieś uniwersalne wieszać . Całkiem to sie fajnie prezentuje U nas też Pany mają taki włozony miedzy tunel a siedzenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicwojtek Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 czyli lepiej już samemu zaprojektować i dać na drukarkę 3d. już nawet mam pomysl. wg. wstępnych wyliczeń koszt będzie jakieś 70 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Godzinę temu, Magicwojtek napisał: czyli lepiej już samemu zaprojektować i dać na drukarkę 3d. już nawet mam pomysl. wg. wstępnych wyliczeń koszt będzie jakieś 70 zł To chyba nie takie proste Jako ktoś kto siedzi w grafice 3d od kilkunastu lat mogę śmiało powiedzieć ze taniej poszukać podłokietnika z Catery 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicwojtek Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 @skit Będę.myslal dokładnie jak będę mieć omegę :-p. Raczej będzie na stałe, nie będzie chowany. Ale moga też zrobić ruchome, tylko by potrzebowali 1 sztukę aby mogli zeskanować 3d. Jeśli im dam rysunek techniczny to modelowanie będzie kosztować 30 zł. Do tego wydruk 55-70 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicwojtek Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 @Łukary a pokażesz ten duży holder w omedze jak wygląda? ludzie podobno wkładają z audi a3 do podłokietnika ma ktoś jak to wygląda? oraz dokładnie jaki model wkładają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Robilem taki wstepny zabieg z holderem od sharana i da sie tylko musisz miec automat bo w manualu sie to nie sprawdzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicwojtek Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 28 minut temu, Grabarz napisał: Robilem taki wstepny zabieg z holderem od sharana i da sie tylko musisz miec automat bo w manualu sie to nie sprawdzi foty please Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Gdzies w moim temacie ale nie mam tyle czasu zeby szukac albo padl serwer i foty zniknely Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 ja u siebie nic jeszcze nie robiłem , chłopaki tu wrzucali propozycje jest po necie duzo tematu wygoogluj sobie @Magicwojtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts