Rockman Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Cześć wszystkim! Przedstawiam dowód, że po prawej stronie Wisły również żyją Omegomaniacy (mam nadzieję że lubelski region nie długo się rozrusza) Mój samochód to Omega B FL w wersji sedan z silnikiem 3.0 v6 (X30XE) i manualną skrzynią. No i oczywiście LPG. Wyposażenie: Lampy xenonowe Halogeny Skórzana tapicerka Skórzana kierownica wielofunkcyjna Elektryczne szyby przód i tył Elektrycznie składane i regulowane lusterka - pierwszy mod po zakupie Elektrycznie regulowane fotele + podgrzewane Elektryczna roleta tylnej szyby Cztery poduszki powietrzne Regulowana kierownica Tempomat Czujniki cofania System nagłośnienia BOSE Telefon Schowek na podsufitce - dokładka z vectry Zawieszenie irmscher Oryginale 17" łopaty + opony letnie Michelin 225/50 R17 Hak Zawieszenie przód na poliuretanie i lemforder Aluminiowe pokrywy zaworów Po zakupie wymieniłem olej i filtry - Liqui Moly MoS2 - Leichtlauf 10 w 40 Wprowadziłem też pierwszą modyfikację a mianowicie założyłem elektrycznie składane lusterka Planowane modyfikacje: lusterko fotochromowe zmiana radia i wyświetlacza na CID dołożenie grzanej tylnej kanapy wymiana kolektorów wydechowych na kolektory z 3.2 założenie zderzaka przedniego i progów irmscher'a zmiana grilla nowe alumy - jeszcze nie wiem jakie, znajdę coś dobrego założenie lotki - irmscher czy steinmetz? pomyślimy... Wstępnie to tyle, na pewno ta lista znacznie się powiększy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 no i ładna omeszka ... coraz bardziej mnie te łopaty sie podobają chyba na zime sobie takie zakupie no to modzimy i wstawiamy duuużo fotek tu jest zboczków w pytke co lubią zerkać na takie bajerki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Widze że cie namówiłem Ładna sztuka I koelor jedyny właściwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockman Posted April 6, 2017 Author Share Posted April 6, 2017 Widze że cie namówiłem Ładna sztuka I koelor jedyny właściwy Długo szukałem odpowiedniej omegi w tym kolorze, namawiali mnie na czarny ale postawiłem na swoim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts