Kolec Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Przygodę z Omcia zacząłem po przejechaniu się OMEGA A od kolegi. Był to rok 2009, w 2010 zostałem szczęśliwym posiadaczem Omegi B 2.0 16v z 97r. (prezent od mamy :-) ) Niestety nie posiadam zdjęć. Zakochałem się w tym aucie od pierwszej chwili, przeżyliśmy 5 lat, w tym jedna wymiana silnika i jedna generalna naprawa a na końcu dzwon i kasacja : Wylany pot, stracone nerwy, wyrzucone pieniądze i tak nie zmieniły mojego zamiłowania do tych aut. W 2015 zakupiłem wymarzoną Omege BFL 2.6 V6 manual z 2001 roku, miała być 3.2 ale nie przepadam za automatem, no i zobaczyłem tą. https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11038997_859729714080929_838355553816332627_n.jpg?oh=8b8d764571e71b885ed7ef6febffb351&oe=598E0950[/img] Wyposażenie : Skóra podgrzewane fotele przód Navi Zmieniarka Cd Nagłośnienie BOSE Elektryczne szyby/ lusterka Lampy ksenonowe + spryskiwacze Buty: 225/35/19 Na tą chwile prezentuje sie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Sympatyczna Omcia Coś bedziesz więcej modził ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Kolec czy to ten kolec czy inny kolec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolec Posted April 22, 2017 Author Share Posted April 22, 2017 Sympatyczna Omcia Coś bedziesz więcej modził Kiedyś był plan pokombinować nad mocą ale jeśli chodzi o motoryzacje to jestem samoukiem i moja wiedza jest nan poziomie wymienić olej, filtry, tarcze klocki, ewentualnie jakiś czujniczek także watpie zebym dał rade coś zmienić w mocy. A jeśli chodzi o mechaników... to już tyle magików/szpecy poznałem że strach pomyśleć co mogliby narobić i w dodatku wyczyścić portfel. Jak na razie zmieniłem kolor felg, dałem szersze oponki i zregenerowalem przednie lampy. W przyszłości planuje zmienić grill i założyć lotke na klape. Czas pokaże... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolec Posted April 22, 2017 Author Share Posted April 22, 2017 Kolec czy to ten kolec czy inny kolec? Zabawne... Moderator Łukary zadał mi to samo pytanie heheh, zbieżność ksyw O co chodzi z tym Kolcem ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 No widzisz bo jest tu taki kolec ktory miał gruvy projekt efelki w dieslu i teraz kupil go don padre i dalej robi projekt ale wedlug siebie poza tym kolec to barwna i lubiana postac, mam nadzieje ze wpadniesz na zlot i tez uzyskasz to miano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolec Posted April 23, 2017 Author Share Posted April 23, 2017 No widzisz bo jest tu taki kolec ktory miał gruvy projekt efelki w dieslu i teraz kupil go don padre i dalej robi projekt ale wedlug siebie poza tym kolec to barwna i lubiana postac, mam nadzieje ze wpadniesz na zlot i tez uzyskasz to miano Ja z mam taka nadzieje:) Moze nie bedzie to majowkowy zlot ale kolejny zalicze na pewno . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 no to czerwcowy 3 zlot widzimy sie na miejscu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 @Kolec w maju mamy spoty w sumie jak u nie których co tydzien ... a zlot np jest teraz w czerwcu info już na pewno znasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Ja za mlodych lat mialem bolec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts