BialyOmega Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Powitać Mam pytanie dla posiadaczy omeg z zawieszeniem nivo.Otóż zauważyłem ostatnio,że pod autem (prawa strona,bardziej tył) wisi mi jakiś przewód.Miękki,z trójnikiem rozdzielający się na dwa.Prawdopodobnie tymi wężykami kompresor ciągnie powietrze.Chodzi mi o to,że nie wiem jak one powinny być puszczone pod autem.Może wchodzą w podłużnice,albo jakoś inaczej idą. Czy ktoś mógłby u siebie podpatrzeć i napisać jak je ułożyć albo jakie foto wrzucić? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 O 11.11.2016 at 09:56, BialyOmega napisał: Powitać Prawdopodobnie tymi wężykami kompresor ciągnie powietrze. Jeśli masz dizla to moze i tak bo w pozostałych silnikach bez IC sprezarka znajduje sie z przodu z prawej strony zderzaka i stamtąd ciągnie powietrze...u Ciebie pewnie wisi z tyłu gdzieś w okolicach wahacza. Nie wiem bo nie sprawdzałem dokładnie, ale po co trójnik na zasilaniu sprężarki ? wrzuć foto z tego i ktoś powie o co kaman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 W Omedze jest sporo dziwnych kabli.Ja mam 2 jakieś wtyczki odpiete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts