Pablo-28 Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Witam Jak w temacie. W trakcie kręcenia kierownicą słychać mocne "strzelania" spod kierownicy. Ściągnąłem plastiki osłony i wychodzi mi, że to chyba spod taśmy strzela. Powypadały jeszcze do tego kawałki plastików połamanych. I tu pytanko czy to może być jeszcze coś innego niż ta taśma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Witam Jak w temacie. W trakcie kręcenia kierownicą słychać mocne "strzelania" spod kierownicy. Ściągnąłem plastiki osłony i wychodzi mi, że to chyba spod taśmy strzela. Powypadały jeszcze do tego kawałki plastików połamanych. I tu pytanko czy to może być jeszcze coś innego niż ta taśma? Obstawiam manetkę kierunkowskazów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Jak zdejmiesz obudowe kiery to manetki mozna bez problemu powycigac bez sciagania kierownicy. Pooglądaj i popatrz gdzie brakuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 zaznaczony górny uchwyt manetki u dołu taki sam wciskasz i wysuwasz : 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo-28 Posted May 10, 2017 Author Share Posted May 10, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo-28 Posted May 10, 2017 Author Share Posted May 10, 2017 A wypinałeś taśmę? Bo jak nie to pamiętaj najpierw aku odpiąć Ta wiem co trzeba odpiąć. Mam już doświadczenie w tym temacie Ale jeszcze nie odpinałem. Teraz już wiem co jest uwalone to spokojnie mogę sobie zamówić i zmienić w odpowiedniej kolejności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts