jarqo1981 Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Witam, przepaliła się żaróweczka od podświetleniu zegarów, niestety nie mogę ich wyciągnąć z tego względu że poprzedni właściciel zniszczył jedną śrubkę, próbując ja rozwiercić co z tym fantem teraz zrobić? Próbować samemu to rozwiercić? Nie chciałbym zniszczyć uchwytu...Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 musial bys ja naciac tak zebys mogl plaskim srubokretem to wykrecic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 większy krzyżakowy i odpowiednio dociśnij i pójdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo-28 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 większy krzyżakowy i odpowiednio dociśnij i pójdzie A w łepek gumkę recepturkę i to dociśnij śrubokrętem. Wtedy powinno wyjść. Jak nie to trzeba kombinować z nacięciem. Jak chcesz rozwiercać to kup porządne wiertło i pójdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarqo1981 Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 większy krzyżakowy i odpowiednio dociśnij i pójdzie A w łepek gumkę recepturkę i to dociśnij śrubokrętem. Wtedy powinno wyjść. Jak nie to trzeba kombinować z nacięciem. Jak chcesz rozwiercać to kup porządne wiertło i pójdzie No i rozwierciłem, ale tak kurka wodna że...śrubka po rozgrzaniu stopiła to ucho od licznika i przeszła na wylot przez nie ale na szczęście ten środkowy plastik od nawiewów nachodzi na licznik więc go dociska i jest sztywno, bałem się że może ta tylna kostka nie będzie łączyć, ale nie, jest ok. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 uuu kolego , tak to my polski nie od budujemy ... wiadomo że rozwiercanko równa sie temperatura a tam plastikowych rzeczy w uj ... no nic juz po ptokach jak to mówią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 To angielskie plastiki. Temu sie tak topio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts