Jump to content

Zestaw naprawczy Hamulców TYŁ

Hubi

Recommended Posts

Witam Panów i Panie potrzebuje zestaw naprawczy hamulców z tyłu do omegi 2.6v6 a mianowicie chodzi te bolczyki długość ich musi być coś około 8.5 cm. Pomocy Panowie i Panie!!!

Skit to przerabial ostatnio.

Chodzi o tyl wentylowany

no dokladnie w motoryzacyjnym sa wszystkie tylko nie to co potrzeba

Nie ma niestety nigdzie tego. Ani w aso, ani w zadnym mot. O ile bolczyki można dotoczyć o tyle największy problem jest ze sprężynkami...... Poddałem się i założyłem stare bo nie były jeszcze złe. Ale trza będzie na to jakiś patent wykminic.....

jeden gosciu mi powiedział zeby kupic dlugie 9.5 cm i dac do tokarza zeby skrocil

• 2 weeks later...

bardziej o taki:

300_300_productGfx_a47e374ae3c0048f2c37fb90f13e04bc.jpg

myślę że tez nie powinno być problemu, czyli jak rozumiem te bolce średnicę maja ok a długość ma być 8,5cm? to jeszcze jak ktoś poda wymiary tych sprężyn blaszkowych to postaram się coś ogarnąć

• 2 weeks later...

myślę że tez nie powinno być problemu, czyli jak rozumiem te bolce średnicę maja ok a długość ma być 8,5cm? to jeszcze jak ktoś poda wymiary tych sprężyn blaszkowych to postaram się coś ogarnąć

Te sprężyny są uniwersalne z tego co wiem a chodzi tylko o te bolce. 8.5 cm żeby miały

A ja u siebie nie miałem tych sprężyn tylko blaszki takie fikuśne, jak będę grzebał na tyle to porobię foty :)

Te sprężyny są uniwersalne z tego co wiem a chodzi tylko o te bolce. 8.5 cm żeby miały

Sprężynki do klocków również muszą być większe.

Jak cos to piszę sie na taki jeden zestaw [WINKING FACE]

Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka

Sprężynki do klocków również muszą być większe.

Jak cos to piszę sie na taki jeden zestaw [WINKING FACE]

Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka

no u mnie jest tragedia z tym bo mi ruda szmata opierdolila te prowadnice i jak hamuje to stuka bo rozmiar tych bolcow sie zmniejszyl i sa luzne i przy chamowaniu pukaja a jak dluzej tak bede jezdzil to wkoncu pekna i bedzie lipa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.