Hubi Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Witam Panów i Panie potrzebuje zestaw naprawczy hamulców z tyłu do omegi 2.6v6 a mianowicie chodzi te bolczyki długość ich musi być coś około 8.5 cm. Pomocy Panowie i Panie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 w motoryzacyjnym nie dostaniesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Skit to przerabial ostatnio. Chodzi o tyl wentylowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted May 18, 2017 Author Share Posted May 18, 2017 no dokladnie w motoryzacyjnym sa wszystkie tylko nie to co potrzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Nie ma niestety nigdzie tego. Ani w aso, ani w zadnym mot. O ile bolczyki można dotoczyć o tyle największy problem jest ze sprężynkami...... Poddałem się i założyłem stare bo nie były jeszcze złe. Ale trza będzie na to jakiś patent wykminic..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 jeden gosciu mi powiedział zeby kupic dlugie 9.5 cm i dac do tokarza zeby skrocil Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszbia Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Chodzi wam o taki zestaw naprawczy? Jeśli tak to niech ktoś z wymiaruje na zdjęciu elementy, myślę że ogarnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 bardziej o taki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszbia Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 myślę że tez nie powinno być problemu, czyli jak rozumiem te bolce średnicę maja ok a długość ma być 8,5cm? to jeszcze jak ktoś poda wymiary tych sprężyn blaszkowych to postaram się coś ogarnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted June 15, 2017 Author Share Posted June 15, 2017 myślę że tez nie powinno być problemu, czyli jak rozumiem te bolce średnicę maja ok a długość ma być 8,5cm? to jeszcze jak ktoś poda wymiary tych sprężyn blaszkowych to postaram się coś ogarnąć Te sprężyny są uniwersalne z tego co wiem a chodzi tylko o te bolce. 8.5 cm żeby miały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 A ja u siebie nie miałem tych sprężyn tylko blaszki takie fikuśne, jak będę grzebał na tyle to porobię foty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 myślę że tez nie powinno być problemu, czyli jak rozumiem te bolce średnicę maja ok a długość ma być 8,5cm? to jeszcze jak ktoś poda wymiary tych sprężyn blaszkowych to postaram się coś ogarnąć Te sprężyny są uniwersalne z tego co wiem a chodzi tylko o te bolce. 8.5 cm żeby miały Sprężynki do klocków również muszą być większe. Jak cos to piszę sie na taki jeden zestaw [WINKING FACE] Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted June 15, 2017 Author Share Posted June 15, 2017 myślę że tez nie powinno być problemu, czyli jak rozumiem te bolce średnicę maja ok a długość ma być 8,5cm? to jeszcze jak ktoś poda wymiary tych sprężyn blaszkowych to postaram się coś ogarnąć Te sprężyny są uniwersalne z tego co wiem a chodzi tylko o te bolce. 8.5 cm żeby miały Sprężynki do klocków również muszą być większe. Jak cos to piszę sie na taki jeden zestaw [WINKING FACE] Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka no u mnie jest tragedia z tym bo mi ruda szmata opierdolila te prowadnice i jak hamuje to stuka bo rozmiar tych bolcow sie zmniejszyl i sa luzne i przy chamowaniu pukaja a jak dluzej tak bede jezdzil to wkoncu pekna i bedzie lipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszbia Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Ja dalej czekam az ktos to zwymiaruje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts