Marcinnamerla Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 witam potrzebuję schemat podłączenia lusterka fotochromatycznego bo nie mam w omedze kostki do fotochromu i muszę się wpiąć w instalację mam zdjęcie przewodów i powie ktoś który kabel od czego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinnamerla Posted May 22, 2017 Author Share Posted May 22, 2017 witam potrzebuję schemat podłączenia lusterka fotochromatycznego bo nie mam w omedze kostki do fotochromu i muszę się wpiąć w instalację mam zdjęcie przewodów i powie ktoś który kabel od czego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Generalnie interesuje cie: PIn3 - szaro czarny - do centralbego zamka pin 11 wyczki modułu komfortu(28 pinowa wtyczka) Pin4 - biao czarny - do sygnału wstecznego pin 1 - czarny - zasilanie z z bezp F15 PIn2 - brązowy - masa Reszta od sterowania pamięcią foteli Patrz załączniki, M2 to lusterko fotochrom, x69 to twoje złącze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinnamerla Posted May 22, 2017 Author Share Posted May 22, 2017 Generalnie interesuje cie: PIn3 - szaro czarny - do centralbego zamka pin 11 wyczki modułu komfortu(28 pinowa wtyczka) Pin4 - biao czarny - do sygnału wstecznego pin 1 - czarny - zasilanie z z bezp F15 PIn2 - brązowy - masa Reszta od sterowania pamięcią foteli Patrz załączniki, M2 to lusterko fotochrom, x69 to twoje złącze dzięki Bardzo za pomoc i jeszcze jedno pytanie mam w wiązce wszystkie potrzebne przewody ? mam w omedze szyber i domykanie z pilota i przy kostce mam dwa szaro czarne i dwa czarne czemu mają takie same kolory ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 szaro czarny masz jeszcze na pinie 14 a czarny na pinie 16. Jeśli nie podlaczasz pamieci foteli to pomiń je W zasadzie do tego zeby dziala fotochrom potrezbujesz tylko pinu 1 i 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts