Jump to content

spryskiwacze lamp

Grabarz

Recommended Posts

mam mozliwosc zalozenia zbiorniczka  ze spryskiem na lampy i chcialem poznac wasze opinie czy warto to zakladac czy nie ? duzo plynu to zre ?

Jak masz spryski od insigni to tragedii nie ma:-) po za tym zawsze możesz sobie zrobić pstryczek elektryczek żeby je wyłączyć (to takie najprostsze rozwiązanie) lub molestowac @Ricardo żeby się pobawil i zrobił żeby psikalo za którymś razem (jak np w audi (chyba ))

mam mozliwosc zalozenia zbiorniczka  ze spryskiem na lampy i chcialem poznac wasze opinie czy warto to zakladac czy nie ? duzo plynu to zre ?

Nie masz spryskow  ??:P ładuj trochu je ale lampy czyste :P

dokładnie :P Paczai Go bix siedzi a nie ma go czym myć , no tak to my polski Panie kolego to my nie odbudujemy haha

Dziury zrobić to najmniejszy problem, gorzej żeby to było idealnie rowno i pięknie :-P no chyba ze są jakieś fabryczne oznaczenia :-)

Nie mow tego glosno :D

Wolisz żyć w nieświadomości :-p

PS. Grabarz nie czytaj tego :-p hahaha

No to wam pomogę misiaczki :D zdejmujesz  swój zderzak z auta ogarniasz sobie drugi który ma spryskiwacze wyciągasz spryskiwacze i przykładacie  go do góry nogami czyli górnym częściami zderzaka do siebie i odrysowac  :D

A tak serio to od srodka zderzaka nie ma dolkow w ktorych powinny byc dziury spryskow?? Wujo??

W moim irku tak jest.

Ricardo pid='19658' dateline='1495875094']A tak serio to od srodka zderzaka nie ma dolkow w ktorych powinny byc dziury spryskow?? Wujo??

W moim irku tak jest.

Hm chyba nie ma ale zaraz Wam ogarnę hm nie ma paczajta na dole powiedzmy graby zderzak a na gorze jakiś inny ze spryskami jak Ne macie innego to wam mogę wyciąć i wysłać sama górę zderzaka o odbijecie  ;)  odrysowac i wyciąć pierw rozwiercic  a potem skalpelkiem :)

5a9a6d4d1f76a_2017-05-2720_25_22.thumb.jpg.9fbfd75e9bd603ed372b62d227698907.jpg

@saint ma dobry pomysł z tym odwróceniem zderzaków :-)

@Grabarz nie ważne ze nie czaisz, ważne że @Ricardo czai :-)

@ricardo taki nie jest :) cuk, pyk, fru i zrobione :)

kusisz panie :D jak chcesz to ogarnac powiedz mi bo nie zczailem :P

Misiek przecie co tu czaic :P