petercobra Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Jak w temacie - szukam z mazowieckiego i okolic foteli skórzanych i boczków w drewnie do omegi b fl. sprawa nie jest pilna ale jak komuś zalega w garażu to przygarnę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 mam cale wykonczenie drewniane Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted May 31, 2017 Author Share Posted May 31, 2017 a nie masz czasem sedana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Mam do kombi 2 komplety w tym podgrzewana kanapa. Ciemna skora Sprzedaje wszystko razem. Boczki, ramka, popiolka, tunel drewno. Ogloszenie jest na fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
petercobra Posted June 1, 2017 Author Share Posted June 1, 2017 @Danio - jasnych szukam a u Ciebie jest ciemna skóra... Jak będzie taki problem jak mam obecnie żeby w mazowieckim znaleźć to chyba będę musiał porzucić projekt swapa i pozostać przy ciemnym wnętrzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts