Michas91 Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Siemanko, Od jakiegoś czasu zauważyłem że po solidnych opadach deszczu kapie mi na głowę z szyberdachu, a w sobotę jak wszedłem do omy zastała mnie mała kałuża na siedzeniu miał ktoś podobny problem albo wie ktoś jak temu zaradzić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Siemanko, Od jakiegoś czasu zauważyłem że po solidnych opadach deszczu kapie mi na głowę z szyberdachu, a w sobotę jak wszedłem do omy zastała mnie mała kałuża na siedzeniu miał ktoś podobny problem albo wie ktoś jak temu zaradzić? Zrzucić podsufitkę i sprawdzić odpływy szyberdachu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Sławek bdb podpowiada pewnie już kanały pozapychane i nie ma gdzie odpływać więc troche poświęcenia i cierpliwości i napewno sie uda napisz co i jak .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michas91 Posted June 14, 2017 Author Share Posted June 14, 2017 [align=left]Dzięki za podpowiedź będę działał w tym temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 daj znac czy sie udało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michas91 Posted June 14, 2017 Author Share Posted June 14, 2017 Dam na pewno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts