Grabarz Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 · Hidden Hidden witojcie, po rozmowach z Tygryskiem i podsunięciem fajnych pomyslow na pierwszys trzal poszly by 3-4 gadzety, logo irmiego lub omega elite, niektorzy moga pamietac metalowe blaszki na logo z okp z napisem omega, drugi temat to brelok imienny do kluczy wyciety z kawalka blachy z grawerem, n w rzie zgubienia kluczy bedzie twoj nick i numer tel lub imie i nazwisko a po drugiej stronie logo OE no i trzecia opcja zapachy samochodowe w ksztalcie omegi, na ta chwile to tylko przymiarki, zrobimy jakas ankiete czy wogole byloby zainteresowanie. Aha i z gory sory ale w tym tyg do soboty bede ograniczony z internetem i dostepem do forum. jezeli ktos ma jakies sugestie lub widzialby jakis inny gadzet to walcie smialo Link to comment
DaDa Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 · Hidden Hidden witojcie, po rozmowach z Tygryskiem i podsunięciem fajnych pomyslow na pierwszys trzal poszly by 3-4 gadzety, logo irmiego lub omega elite, niektorzy moga pamietac metalowe blaszki na logo z okp z napisem omega, drugi temat to brelok imienny do kluczy wyciety z kawalka blachy z grawerem, n w rzie zgubienia kluczy bedzie twoj nick i numer tel lub imie i nazwisko a po drugiej stronie logo OE no i trzecia opcja zapachy samochodowe w ksztalcie omegi, na ta chwile to tylko przymiarki, zrobimy jakas ankiete czy wogole byloby zainteresowanie. Aha i z gory sory ale w tym tyg do soboty bede ograniczony z internetem i dostepem do forum. jezeli ktos ma jakies sugestie lub widzialby jakis inny gadzet to walcie smialo Jeżeli chodzi o zapachy to sama proponowałam - także jestem ZA Link to comment
Grabarz Posted June 25, 2017 Author Share Posted June 25, 2017 · Hidden Hidden Z tym bedziemy walczyc zoabczymy czy da sie zrobic tygrysek mial sie zorientowac i da znac Link to comment
DaDa Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Breloczki jak najbardziej na tak, zapachy w sumie też, tylko nie tak brzydkie jak na zdjęciu . No i żeby długo pachniały Oby to nie był zapach szlaufu Link to comment
Tazz Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Ja pisałem o breloczkach, co prawda z plastiku i z grawerem, ale z blachy i grawerem będzie lepiej :-) jak będzie z dobrej blachy to nie trzeba danych osobowych czy nr tel , wystarczy sam nick i logo OE plus adres www :-) to z moich propozycji :-) Link to comment
Tygrys Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Ten co na zdjęciach brelok jest zrobiony z laminatu. Mam go przy kluczach już 2 miesiąc i się trzyma. Mozna zrobić indywidualny np z adresem e-mail czy nr tel. Do wyboru do koloru. Link to comment
Tygrys Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Co do zapachów to takie propozycje zapachowe wanilia, cytryna, grapefruit, pomarańcza, jabłko, morski, leśny, zielona herbata, lawenda, konwalia, jaśmin, antytabak, sport fresh, new car, mięta, d.sandałowe, black man, bubble gum. Zobaczymy który wygra. Link to comment
Ricardo Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Fajne rzeczy. Jestem za wszystkim. Link to comment
Tygrys Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Grabarz zajęty jest ale mam takie pytanie. Co byście chcieli żeby było dostępne z gadżetów Kubki są lub mogą być. Koszulki już są. Wlepy klubowe są. Ramki do tablic są. Co jeszcze? Propozycje a zobaczy się co można zrobić i w jakich cenach. Link to comment
Grabarz Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Zapachy jak dla mnie wszystkie spoko tylko zeby ladnie ksztalt omegi zrobic Link to comment
Tazz Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Ja bym poszedł w kształt logo OE :-) bo jest fajne; -) I jeszcze jakby się dalo zrobić wersje dla kombiakow i sedanowców :-P Link to comment
Grabarz Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Nue tygrysek tylko wspolnie ustalone a druga sprawa jest taka ze ty bys za to zaplacil i moze pare osob ale nie kazdy chce takie drogie gadzety szlaufie Link to comment
Tygrys Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Digi super ze wyraziłeś swoje zdanie w tak otwarty i bezposredni sposób. Brawo ty. Nie mam parcia na sprzedaż. Kolo d.. mi to lata. A tak miedzy nami nie jestes jakaś wykladnią co do gustów. Nikt ci nie każe tego miec w swoim aucie. Zresztą nie bardzo by pasowala do Audi? . Narazie sa to propozycje co do gadżetów . Może banalne ale jakies sa. Czekam na twoje pomysły. Zobaczymy czym błyśniesz.?? Link to comment
Tygrys Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Błyszczysz jak sprzedawca na odpuście albo handlarz skarpetek ze stadionu 10-lecia. Zegarek zalłuż se na kostkę u nogi a czapkę daszkiem do boku taki wiesz wiejski look. ? No ale to tylko moje zdanie. Grabarz dopisz propozycje Digiego do listy. Chyba trzeba bedzie ankiete zrobic. Link to comment
rafke Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden digi daj sobie na wstrzymanie... Link to comment
Grabarz Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 · Hidden Hidden Zrobi sie wszystko na spokojnie, na razie trzeba to jakos bujnac od czegoś trzeba zaczac z zapachami bedzie ciezki temat bo trzeba duzo zainwestowac ale wymyśli sie cos innego nie od razu krakow zbudowali Link to comment
Łukary Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 · Hidden Hidden tego szlaufa digiego trza brać w ramke Piotruś , On Nygus jak sie uruchomi nie ma pilota żeby go wyłączyć musi sie poprostu wygadac . Dokładnie trzeba pomysleć nad praktycznymi sprawami i wiadomo nie wszyscy w to i tak bedą ingerowali ale brelok do kluczy czy zapach do auta fajna sprawa ... a co jeszcze , można pomyśleć ... Link to comment
marcino101993 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 · Hidden Hidden A może jakieś smycze na klucze ? Link to comment
AHMED25 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 · Hidden Hidden Mozna bylo by ogarnac uniwersalne naklejki na tel badz na pokrowce Link to comment
Grabarz Posted July 3, 2017 Author Share Posted July 3, 2017 · Hidden Hidden no i jak wam sie widzi opcja ktora Ahmed podrzucil ? Link to comment
Łukary Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 · Hidden Hidden jestem za , logo Elity naprawde jest w pytkę Link to comment
Sewerin Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 · Hidden Hidden Zapach super sprawa.Nawet jak się zużyje to i tak się go wozi dalej :-) Z tym , żeby coś takiego zamówić to jak dobrze pamiętam min.100sztuk... Trzeba sprawdzić po ile to wyjdzie i jak będzie lajtowa cena to się po 3szt na łeb od razu weźmie.Polecam zapach kokosowy pozdro Link to comment
Grabarz Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 · Hidden Hidden zapachy odpadajo na pewno nie bedziemy robic Link to comment
Grzegorz89 Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 · Hidden Hidden Ale breloczek to spoko opcja. Link to comment
Sewerin Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 · Hidden Hidden Jak breloki to moze jakieś rękodzieło? Link to comment
Recommended Posts